home > Bezorging

Bezorging in Coronatijden.

 
Wij kunnen je bestelling zoals je van ons gewend bent, op tijd versturen. Echter, vanwege het hoge aantal pakketten dat tijdens deze corona-crisis wordt besteld en de maatregelen die genomen moeten worden, staan PostNL en DHL onder erg hoge druk. Daarom kan je bestelling wat vertraagd zijn. We hopen op jullie begrip. Via de track en trace-code die je ontvangt (mogelijk met enige vertraging), kun je je bestelling volgen.

Bezorging

Levertijden en bezorging.

Het verzorgen van rouwdrukwerk zit in ons DNA en wij weten als geen ander hoe belangrijk op tijd leveren is. Daarom zijn er ook een aantal bezorg opties waar je uit kunt kiezen.

Standaard bezorging. (Verzenden van maandag t/m vrijdag voor 18:00).

Indien je rouwdrukwerk op werkdagen voor 18:00 besteld, zullen wij het nog dezelfde werkdag versturen. Kies je voor een standaard bezorging dan zal de zending kostenloos via PostNL verstuurd worden en op de volgende bezorgdag geleverd worden, Echter hebben wij geen invloed op het tijdstip dat het pakket bij je bezorgd wordt. Afleveren kan tot 20:00 op de dag van bezorgen plaatsvinden.

Volgende dag leveren (bestellen van zondag t/m vrijdag voor 18:00) 

Als extra service bieden wij tegen een toeslag van € 12,50 de mogelijkheid om je rouwdrukwerk de volgende ochtend voor 12:00 geleverd te krijgen. Rouwdrukwerk welke voor 17:00 is besteld versturen wij dezelfde dag en wordt de volgende dag voor 12:00 geleverd. Zo ben je er zeker van dat de kaarten die dag nog verzendklaar gemaakt kunnen worden.

Directe rouwverzending (bestellen van maandag t/m vrijdag voor 18:00).

Wij kunnen de rouwpost ook voor je adresseren en op de post doen. Hiermee bespaar je een hoop tijd en wordt de rouwkaart de volgende bezorgdag al bezorgd. Je bestelt je kaarten van zondag t/m vrijdag voor 18.00 uur, dan worden ze de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) rechtstreeks geleverd bij de geadresseerden. Deze rouwpost wordt gefrankeerd met een rouwzegel, apart aangeboden bij PostNL in een rouwverzendset met barcode en de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) bezorgd door PostNL. Het insteken, adresseren en frankeren en de kaarten aanleveren bij PostNL verzorgen wij voor je tegen een toeslag van € 1,40 per envelop.

Rechtstreeks verzenden (bestellen maandag t/m vrijdag).

Wij kunnen de rouwpost ook voor je adresseren en op de post doen. Hiermee bespaar je een hoop tijd en wordt bijvoorbeeld jouw dankkaart de volgende bezorgdag bezorgd. Je bestelt je rouwdrukwerk op werkdagen voor 18.00 uur en wij bieden het aan bij de post. Deze post wordt gefrankeerd met een postzegel en aangeboden bij PostNL en van dinsdag t/m zaterdag bezorgd door PostNL. Het insteken, adresseren en frankeren en de kaarten aanleveren bij PostNL verzorgen wij voor je tegen een toeslag van € 1,25

Wanneer kun je de gewenste verzendopties aangeven ?

Verzendopties kun je gemakkelijk kiezen tijdens het plaatsen van je bestelling. Deze keuze komt na het bewerken van je kaart. Heb je vragen over het bewerken, bestellen of verzenden van je kaart? Wij staan op werkdagen van 8:30 tot 17.00 uur voor je klaar. Bel ons via 0315 - 659 240

Klachten over bezorging

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan op 0315 - 659 240 of stuur een mail naar info@amco-tbr.nl.

Een klacht over de bezorging van je rouwverzending . Je kunt dat snel en eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/versturen/brief-of-kaart-versturen/hoe-verstuur-ik-een-brief-of-kaart/postbezorging

De proefdrukken en directe rouwverzending van AMCO worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken en de directe rouwverzending passen door de brievenbus. Pakketjes met kaarten en/of enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over je bestellingen. Echter, AMCO heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de pakketbestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen.

* PostNL distributiecentra

  • Post sorteercentrum Amsterdam - Australiehavenweg 100 - 1046 BP Amsterdam
  • Post sorteercentrum Den Bosch - De Steenbok 2 - 5216 ME Den Bosch
    (industriegebied De Brand)
  • Post sorteercentrum Den Haag - Loire 1 - 2491 AN Den Haag
  • Post sorteercentrum Nieuwegein - Grote Wade 80 - 3439 NT Nieuwegein
  • Post sorteercentrum Rotterdam - Terbregseweg 300 - 3062 CZ Rotterdam
  • Post sorteercentrum Zwolle - Anthony Fokkerstraat 2 - 8013 NS Zwolle
    (industrieterrein Marslanden B)