home > Direct versturen aan geadresseerden
Verstuur de kaarten rechtstreeks naar één of meerdere adressen. Je kunt vooraf de adressen al verzamelen.

Kaart ontwerpen

Het bestelproces van de kaart werkt hetzelfde als bij elke andere bestelling. Bewerken van de kaart, formaat, papiersoort en envelopkleur. Kies daarna voor Directe Rouwverzending

Kosten directe rouwverzending

Per geadresseerde zijn de kosten € 1,40 (exclusief drukkosten). Deze prijs is als volgt opgebouwd.

  • Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,83)
  • Kaart in envelop steken
  • Etiket printen en plakken op de envelop
  • Verzenden met de rouwverzendset met barcode per 30/40 enveloppen t.b.v. het track en trace proces bij PostNL voor rouwpost.

Directe verzending naar het buitenland kost € 1,95 per kaart.

Adressen toevoegen

De knop ‘+ adres toevoegen’ geeft de mogelijkheid om een geadresseerde handmatig toe te voegen. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Als ‘opslaan in adresboek’ wordt aangevinkt blijft het adres opgeslagen en kan het later weer gebruikt worden. Door op ‘opslaan’ te klikken wordt het adres toegevoegd.

Adresboek

Als er al eerder geadresseerden zijn toegevoegd kan via het persoonlijke adresboek gemakkelijk een persoon toegevoegd worden aan deze specifieke verzending.
Meerdere adressen tegelijk toevoegen is ook mogelijk. Hiervoor is het excel-voorbeelddocument via de knop ‘adressen uploaden’ te downloaden. Hierin kunnen (vooraf) alle geadresseerden ingevoerd worden, de verplichte velden staan aangegeven.
Alle adressen blijven in het adresboek staan door ‘opslaan’ aan te vinken. Het land is ook een verplicht veld!

Verzenddatum kiezen

Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De verwachte bezorgdatum wordt hierbij aan de rechterzijde aangegeven. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. De bezorgdagen voor rouwpost zijn maandag t/m zaterdag.
AMCO verwerkt alle bestellingen op maandag t/m vrijdag en op zondag alleen de pakketbestellingen die voor 18:00 uur zijn besteld.
Tijdens de werkweek gaan alle bestellingen dezelfde dag met de post mee. De kaarten worden de volgende dag bezorgd, behalve op zondag.

Controleren en bestellen

Alle geadresseerden staan onder elkaar en hier kan de laatste check uitgevoerd worden.

Definitief bestellen

In deze laatste stap wordt de bestelling geplaatst. In het persoonlijke account kan bij bestellingen de order opnieuw worden bekeken.