home > Enveloppen

Enveloppen

Rouwenveloppen hebben als functie om bij de post herkenbaar te zijn als rouwpost. Naast de rouwzegel zijn de witte en biotop rouwenveloppen voorzien van een dun grijs kader op de voorzijde. Uiteraard zijn deze enveloppen ook verkrijgbaar zonder grijs kader.

De standaard enveloppen zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Het formaat van de envelop is afhankelijk van het formaat van de kaarten. Voor alle kaartformaten op onlinerouwdrukwerk.com hebben wij bijpassende enveloppen. De rouwenveloppen zijn gemaakt uit 100 grams papier en hebben een binnendruk. Hiermee wordt voorkomen dat de kaart aan de buitenzijde zichtbaar is. De standaard enveloppen zijn gemaakt uit 120 grams papier hebben geen binnendruk. De dikte van het papier voorkomt dat de kaart aan de buitenzijde zichtbaar is.

De envelop is altijd iets groter dan de kaart. Dus bij 130x130 mm kaartjes horen 140x140 mm enveloppen. De prijs van een envelop bedraagt € 0,25 per stuk. Alleen de parelmoer envelop is € 0,35 per stuk. Je kunt enveloppen ook vooraf bestellen, zodat ze alvast geadresseerd kunnen worden.

U kunt kiezen uit de volgende envelopkleuren:

Wit Rouw

Wit Rouw

Wit

Wit

Biotop Rouw

Biotop Rouw

Biotop

Biotop

Parelmoer

Parelmoer

Lichtgrijs

Lichtgrijs

lichtroze

Lichtroze

lavendel

Lavendel

paars

Paars

donkerblauw

Donkerblauw

zachtgeel

Zachtgeel

lichtgroen

Lichtgroen

zachtblauw

Zachtblauw

olijfgroen

Olijfgroen

donkergroen

Donkergroen