home > Garantie en klanttevredenheid

 

Garantie en klanttevredenheid

Amco To Be Remembered  neemt haar verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Zo produceren wij bijna alleen met FSC gecertificeerd papier. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn.

Sinds februari 2016 is Amco zelf ook FSC gecertificeerd en dit geeft aan dat Amco gerechtigd is om producten met het FSC-logo te leveren.

Amco streeft naar een 100% klanttevredenheid op al haar diensten en producten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u als klant tevreden bent.

Garantie op onze producten

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

Daarnaast is Amco lid van het KVGO en leveren wij volgens de Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie, welke gedeponeerd zijn op 13 januari 2011 onder nr. 8/2011 ter griffie van de Rechtbank te Amsterdam © 2011 Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen te Amstelveen

Bent u onverhoopt niet tevreden over ons product of dienstverlening ? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wilt u een product aan ons retourneren? Stuur het dan gratis naar:

Amco To Be Remembered - o.v.v. onlinerouwdrukwerk.com en uw ordernummer | Antwoordnummer 424 | 7090 ZX Dinxperlo

Na ontvangst nemen we contact op om tot een goede oplossing te komen samen.

Niet tevreden?

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of heb je een klacht, dan vragen we dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:

  •         via e-mail: info@amco-tbr.nl
  •         per telefoon 0315 – 65 92 40 op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur
  •         schriftelijk: Amco Rouwdrukwerk BV, Meniststraat 14, 7091 ZZ Dinxperlo

 

Wij doen er alles aan om uw probleem binnen 72 uur naar 100% tevredenheid op te lossen.

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn echter uw eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat u zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die u zelf op de kaarten hebt aangebracht. Voor deze onderdelen is Amco niet verantwoordelijk.

Verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op onze pagina over verzending

 

Tips, advies en vragen

Heeft u tips voor Amco, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij die graag. We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Bel ons op 0315 – 65 92 40 of stuur een mail naar info@amco-tbr.nl