home > Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Stap 1 | Eigen account

Met een eigen account kun je je rouwdrukwerk online opmaken met onze handige opmaaktool. Daarnaast kun je je eigen collectie (favorieten) aanmaken en kun je je bestellingen bekijken, beheren en bewerken. Zelfs als ze al eens besteld zijn.

Stap 2 | Kies een kaart

Kies een kaart uit de collectie of start via "zelf maken" met een leeg ontwerp. Ons systeem beschikt over 23 verschillende uitvoeringen/formaten. Kies je voor een briefkaart A4, Kaart 10, vierkant formaat, dankbetuiging of bidprentjes, dan hebben wij uit onze bestaande rouwdrukwerk collectie en online beeldbank al veel voorbeelden ter inspiratie gemaakt, die je online kunt bewerken.

Stap 3 | Pas je kaart aan

Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van de kaart aanpassen. Hierbij kun je gebruik maken van onze beeldbank, teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen.

Stap 4 | Sla het ontwerp op in je account

Het ontwerp van de kaart is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan zodat hij bewaard blijft. Bij stap 5 maak je de keuze wat je wilt gaan bestellen.

Stap 5 | Proefdruk, oplage, PDF of rouwenveloppen bestellen.

1) Proefdruk bestellen
Je kunt een proefdruk van de kaart laten maken. Hierbij geef je aan op welk papier je de kaart wilt laten drukken.

2) Pakket ontvangen
Ontvang je bestelling op het door jouw opgegeven adres. Via standaardbezorging, of de volgende morgen levering voor 14:00 (besteld voor 17:00).

3) Direct verzending rouwpost
Wij verzorgen het adresseren en voorzien de rouwpost van een rouwzegel en bieden het dezelfde dag nog aan bij PostNL (rouwpostbezorging) voor bezorging de volgende bezorgdag (besteld voor 17:00).

4) Rechtstreeks verzenden
Wij verzorgen het adresseren en  voorzien de (dank)kaart van een postzegel en bieden het dezelfde dag nog aan bij PostNL (normale postbezorging)voor bezorging de volgende bezorgdag (besteld voor 17:00)

5) Drukbestand PDF
Indien je beschikt over eigen productiemogelijkheden of je wilt het drukwerk lokaal laten drukken, dan kun je een PDF bestellen. Na akkoord wordt deze in 3 uitvoeringen bij je bestelling klaar gezet om te downloaden.

6) Enveloppen vooraf
Enveloppen kun je ook vooraf al bestellen zodat je ze vast van een adres kunt voorzien. Bekijk de enveloppen en de manier van bestellen op de enveloppenpagina

Kaarten bestellen
Je bent klaar met het ontwerpen van de kaart, alle juiste gegevens staan erop. Geef het verzendadres aan waar je de kaarten wilt ontvangen. Vul de hoeveelheid kaarten in die je wilt bestellen en op welke papiersoort de keuze is gevallen. Geef ook nog even aan welke enveloppen je wilt ontvangen, mocht je die nog niet van te voren hebben besteld.

Stap 6 | Bestel de kaarten

De laatste controle. Op de voorbeeldpagina kun je de kaart nog een keer goed controleren. Check de inhoud van het winkelmandje. Vul je e-mailadres in zodat we een bevestiging kunnen sturen van de bestelling.

Tip: voor €2,50 kun je een proefdruk maken van het ontwerp.
Op die manier kun je eerst de kaart controleren voordat je de oplage laat drukken.

Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt én verstuurd! Voor het weekend geldt: orders van 20 kaarten of meer en directe verzending rouw - mits voor zondag 17.00 uur besteld - worden zondag gedrukt en verzonden en maandag geleverd.