home > Over Amco

AMCO: Gedreven specialisten

De juiste persoon op de juiste plek

De uitvaartondernemer van de toekomst dient te anticiperen op de marktsituatie. Méér dan voorheen zal men moeten nadenken over zijn / haar unieke positie in de markt.

Hoe ziet je organisatie er over vijf jaar uit? Een vraag die door de waan van de dag wellicht blijft liggen. Maar regeren is en blijft vooruitzien. Hoe voorzie je bijvoorbeeld in de veranderende behoefte van opdrachtgevers. En wat maakt jouw uitvaartverzorging uniek?

AMCO. Gedreven specialisten

Be remembered. Wees klaar voor de toekomst.

Als specialist in de branche kent Amco jouw situatie als geen ander. Met een compleet assortiment aan rouwdrukwerk heeft Amco een lange historie in de branche. Onze kennis en expertise aangevuld met jouw ondernemerschap en drive, vormt beslist de basis voor succesvolle en duurzame samenwerking. Hierbij geldt; jouw succes is ons succes. En om dit succes te verzekeren hebben we een heldere kijk ontwikkeld op persoonlijke uitvaartverzorging.

Dit gaat beslist verder dan het tijdig leveren van mooie producten. In samenspraak met jou ontwikkelen we namelijk een uniek en op jouw situatie afgestemd pakket. Tools waarmee je betekenis geeft aan jouw eigen signatuur. Je eigen handtekening waarmee je opdrachtgevers zult binden en de concurrentie achter je laat.

Tevreden klanten van Amco

 
Wij werken al vele jaren samen met Amco. Het contact zowel telefonisch als per mail is altijd prettig en niets is te gek!
 
Betrouwbaarheid en kwaliteit, dit is wat ik lever, en ook verwacht van mijn leverancier. Naast een mooi assortiment is Amco ook een fijn bedrijf om mee samen te werken.
 
Wij doen al jaren zaken met Amco. Ze hebben een goede service, zijn betrouwbare contacten en hebben mooie en kwalitatieve goede producten