home > Papiersoorten

Papiersoorten

Bij onlinerouwdrukwerk.com kunt u kiezen uit 7 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van hoge kwaliteit.

Biotop

Een off-white papiersoort, beschikbaar in  250 en 300 grams. Biotop is FSC gecertificeerd papier/

Fotokaart

Fotokaart is stevig wit fotokarton van 300 grams papier met een éénzijdig  hoogglans laminaat. De naam spreekt voor zich: de fotokaart past extra goed bij kaarten met portretfoto's.

Natuurkarton (Houtvrij Offset)

Natuurkarton is een hagelwitte kartonsoort, beschikbaar in 250 en 340 grams papier.

Oud Hollands (zonder scheprand)

Dit papiersoort heeft een wat rustieke, maar chique uitstraling. Er zit een structuur effect in het papier waardoor het net iets extra's heeft. Dit papier is licht off-white en past heel goed bij de wat meer traditionele kaart of kaarten waarbij je een schilderij canvas effect wilt creëren. Deze papiersoort hebben wij beschikbaar in 300 grams en hierbij geldt een toeslag.

Parelmoer

Parelmoer heeft een kleine schittering in het papier. Het is een stevige, mooie papiersoort met een zilverglans. Deze papiersoort is beschikbaar in 290 grams, ook voor deze papiersoort geldt een toeslag.

Ivory Gold

Ivory Gold heeft net als de Parelmoer een kleine schittering. Dit papiersoort  heeft een gele zilverglans vergeleken met de parelmoer. Deze papiersoort hebben wij beschikbaar in 250 grams, ook voor deze papiersoort geldt een toeslag.

Zijdeglans

Deze papiersoort van 300 grams, voelt glad aan en heeft een lichte glans.

Postzegels en portokosten

Portokosten bij het gebruik van de diverse papiersoorten (advies). Rouwpost tot 20 gram mag verstuurd worden met 1 rouwzegel. Indien het gewicht boven de 20 gram uitkomt dan zijn één of meerdere rouwzegels nodig. Internationale adressen kunnen verzonden worden met een internationale postzegel met een priority zegel. Hiervoor gelden andere tarieven.

Meer informatie over rouwpost kun je terugvinden op de site van Post.nl. Klik hier voor meer info rouwpost <